BOEK GRATIS PROEFLES
LESROOSTER BEKIJKEN

Paaldansen in Rotterdam? Welkom bij Studio Annaluna !!

Wij zijn de nieuwste, mooiste en modernste paaldansschool in Rotterdam!

Met een fantastisch gezellige groep meiden heten wij jou meer dan welkom in onze lessen.

Zoek je een nieuwe uitdaging in de sport? misschien wil je juist nog beter worden in paaldansen? Dan ben jij hier aan het goeie adres!

Deze paaldans studio in Rotterdam is instagram foto ready!

Is paaldansen een sport?

Paaldansen is een allround sport met verschillende aspecten zoals, turnen, acrobatiek en moderne dans.

Je traint je kracht, flexibiliteit, coördinatie en souplesse. Maar je geniet vooral van het plezier die je zal ervaren in jou paaldans les ,samen met de andere leerlingen, terwijl jij werkt aan je lichaam, geest en zelfvertrouwen. Met zoveel variatie in iedere paaldans les ga jij je niet snel vervelen. Bij elke paaldans les word je steeds weer opnieuw uitgedaagd.

Tijdens het trainen werk je aan alle uitdagingen die paaldansen te bieden heeft. Een professionele instructrice begeleid jou persoonlijk op jou eigen niveau en tempo, waardoor jij je ontwikkeld op een verantwoorde manier. Doordat je steeds opnieuw geprikkeld blijft met nieuwe oefeningen en behaalde successen blijf jij gegarandeerd gemotiveerd om naar jou paaldans lessen te blijven komen. Bij Studio Annaluna kom je paaldansen in een ontspannen gezellige sfeer waar plezier voorop staat.

ongeacht leeftijd, lichaamsbouw of sportervaring. Je hoeft niet lenig of sterk te zijn om te kunnen beginnen met paaldansen, deze kwaliteiten zul je gedurende de lessen opbouwen.

Nog nooit een paaldans les gevolgd? No worries, meld je aan voor een gratis proeflesje paaldansen in Rotterdam en ontdek of deze sport voor jou is!

Sommige mensen denken dat paaldansen iets is dat alleen in nachtclubs gebeurt.

Dit is niet het geval! Paaldansen is een topsport. Tijdens de reguliere paaldans lessen focussen we ons op sporief paaldansen.

Alleen tijdens de Exotic paaldans les dansen we in en om de paal op hakken.

Hoe schrijf ik me in voor een gratis proefles paaldansen?

Klik op de button “boek hier je proefles” je word nu doorgelinkt naar de Eversports website. Hier maak je een account aan en schaf je de gratis proefles aan. Hierna selecteer je jou paaldansles op de dag en het tijdstip die jou schikt, deze kan je selecteren in het wekelijkse rooster.

• Ik wil een abonnement!

1. Klik op de button “rooster bekijken”.

2. Bovenaan, onder de tekst, “login/registreren” verander je bij het omgekeerde driehoek sjabloon het menu van “rooster” naar “shop”

3. In de shop selecteer je jou het gewenste abonnement en klik je op “meld je nu aan”

4. Je word doorgelinkt naar de Eversports website.

5. Reken af door een van de betaal opties te selecteren.

6. Meld jij je halverwege de maand aan voor een abonnement, zal dit automatisch verrekend worden met je betaling.

7. Wanneer je een Eversports account hebt kan je je aanmelden voor de paaldans lessen.

8. Met een abonnement kan je aan alle soorten lessen deelnemen die wij aanbieden.

• Hoe reserveer ik mijn lessen?

1. Log in met je Eversports account met je emailadres en wachtwoord. Als je nog geen Eversports account hebt kan je deze meteen aanmaken voordat je een boeking doet.

2. Je kunt nu de studio opzoeken op de Eversports website en meteen naar het rooster gaan.

3. Selecteer de les die je wilt boeken.

4. Om je boeking af te ronden klik je op de groene knop “volgende”Je ontvangt een boekingsbevestiging in je email.

5. Alle geboekte lessen/activiteiten zijn terug te vinden in je Eversports account via ‘Mijn Boekingen > Aankomende Boekingen’.

• Zijn er ook andere mogelijkheden de les bij te wonen buiten een abonnement?

Natuurlijk! We bieden naast abonnementen ook losse lessen of 10 rittenkaarten aan.

Bekijk onze prijslijst voor meer informatie! Deze reken je hetzelfde af als wanneer je een abonnement aanschaft.

Opbouw van de paaldansles.

We beginnen de paaldans les met een goeie warming, dit is belangrijk om blessures te voorkomen. Tijdens de warming-up bereiden we je spieren voor met lichte krachtoefeningen, rek- en strekoefeningen en we eindigen met buikspier oefeningen.

Vervolgens gaan we paaldansen! Studio Annaluna geeft klassikaal les. We beginnen met verschillende spins (draaien om de paal) De lerares bepaald aan jou niveau of we de draai basic houden of misschien een niveautje moeilijker maken als jij deze al onder de knie heb.

Na het warm draaien komen we bij de tricks en combo’s. Ieder krijgt dezelfde oefening en lettend op het niveau van de leerling kan de lerares de oefening wat moeilijker maken of uitbreiden.

Iedereen is anders en leert op zijn of haar eigen manier. .ieder krijgt persoonlijke begeleiding die aansluit bij zijn/haar tempo en de oefeningen die jij wilt leren. Tegen het einde van de les mag iedereen vrij trainen, dan kan je op je gemak nog even de oefeningen van de les doornemen of oefenen op andere dingen waar jij je beter wilt ontwikkelen. Je kan aan de docent vragen of ze een oefening nog eens uit kan leggen wanneer jij deze nog niet onder de knie hebt. De laatste paar minuten van de paaldans les doen we een cooling down, waar we aandacht leggen op lenigheid en ontspanning na jou paaldans training.

Wat heb ik nodig voor de paaldanslessen?

• Lange sportbroek of legging

• Korte sportbroek

• Sport top of T-shirt

• We trainen op blote voeten

• Een handdoek en een flesje water zijn geen overbodige luxe

• Gebruik geen bodylotion op de dag van je training

• Draag geen sieraden tijdens het paaldansen.

Lessen

Paalfitness

mei 14, 2021

Exotic Pole

mei 14, 2021 - mei 14, 2022

Flexibility

februari 17, 2020 - december 31, 2021

Bekijk volledige aanbod

WAAROM PAALDANS?

Voordelen & Resultaten

ONTMOET ONZE

Gekwalificeerde instructrice

Asha Tortolero

Paaldansen blijft me elke dag opnieuw uitdagen. Elke keer als ik denk dat ik iets beheers, zijn er altijd weer variaties te verzinnen die nét iets moeilijker en nét iets mooier zijn.