Uitleg

Paaldansen is een super workout voor je lichaam! Of je het nu Polefitness, Polesport of Paaldansen noemt; voor ons is het allemaal hetzelfde: Topsport! Je traint je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit, en dat alles op een leuke en uitdagende manier. Ook wordt er aandacht besteed aan het sierlijk en gracieus bewegen in en om de paal.
Elke les leer je weer nieuwe spectaculaire technieken en verleg je je grenzen. Een goede sfeer en elkaar helpen en vangen is een belangrijk aspect in onze les. Daarnaast zorgen onze crashmatten natuurlijk ook voor de nodige veiligheid! Een leukere full-body workout bestaat er niet!

Lesstructuur:
Om een goede kwaliteit te garanderen delen wij onze paaldanslessen in naar verschillende niveaus. Zo zit je altijd bij leerlingen in de groep die hetzelfde niveau hebben.
Dat is fijn én je gaat sneller vooruit door betere begeleiding. Bij elk niveau hebben we een trainingsboekje met oefeningen dat doorlopen wordt.

“Wij zorgen dat je echt leert paaldansen; technisch goed en lichamelijk verantwoord, zonder blessures!”

Nieuw, maar al ervaring?
Heb je al ervaring bij een andere paaldansschool opgedaan en wil je weten welk niveau het beste bij je past? Stuur dan een mailtje naar contact@studio-annaluna.nl. Wij helpen je dan en zorgen dat je een proefles kunt volgen in de juiste les.

Direct online boeken?

Rooster & Online Boeken
  • Coördinatie
  • Lenigheid
  • Uithoudingsvermogen
  • Snelheid
  • Kracht

Video impressie

10% Korting

OP JE EERSTE LES

ONTMOET ONZE 

Gekwalificeerde instructrices

Asha Tortolero

Asha Tortolero

Paaldansen blijft me elke dag opnieuw uitdagen. Elke keer als ik denk dat ik iets beheers, zijn er altijd weer variaties te verzinnen die nét iets moeilijker en nét iets mooier zijn.